اروپا
دوشنبه 19 بهمن 1388 - 10:36:25 ق.ظ
نظرات شماارسال به دیگرانچاپ بدون عکسچاپ با عکس
نظرات شماارسال به دیگرانچاپ بدون عکسچاپ با عکس
هشدار روسيه به ناتو
بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- وزيرامورخارجه روسيه درباره گسترش سازمان پيمان اتلانتيک شمالي ، ناتو به سوي مرزهاي کشورش هشدار داد .
به گزارش آريا،سرگئي لاوروف وزير امور خارجه روسيه روز يکشنبه در حاشيه كنفرانس امنيتي مونيخ با اندرس فوگ راسموسن دبير كل سازمان پيمان اتلانتيك شمالي ، ديدار و مواضع روسيه را در قبال توسعه ناتو به سوي شرق و مرزهاي روسيه تشريح كرد .
لاوروف افزود : روسيه با پيوستن جمهوري هاي استقلال يافته از شوروي به ناتو مخالف است .
وزير امورخارجه روسيه با بيان اينکه هدف ناتو از توسعه طلبي نامشخص است ، گفت: روسيه گسترش ناتو را تهديدي براي امنيت خود مي داند.
ناتو و روسيه برسر مسائل مختلف از جمله روابط با جمهوري هاي استقلال يافته از شوروي به ويژه گرجستان و اوكراين اختلاف دارند .
گرجستان و اوكراين در پي پيوستن به ناتو هستند اما روسيه مخالف سر سخت گسترش ناتو به سوي شرق است .
ناتو و مسکو هفته گذشته روابط نظامي خود را كه پس از حمله روسيه به گرجستان در سال 2008 قطع شده بود ، ازسر گرفتند اما روابط تيره ميان طرفين همچنان بهبود نيافته است .

کد خبر: 20100208103625647
آگهی