• خبرگزاری آریافارسی
    • Arya News AgencyEnglish
    • وکالة آریا للأنباءالعربیه
دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵
Monday, October 12, 2026
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
      • رهبري
      • دولت
      • قوه مقننه
      • قوه قضائيه
      • احزاب و تشکل ها
      • امنيتي و دفاعي
      • انرژي هسته اي
      • نماز جمعه
      • انتخابات
      • سیاست خارجی ایران
  • اقتصادی
      • کشاورزي
      • صنعت و معدن
      • بازرگاني و اصناف
      • بانک، بيمه و بورس
      • انرژي و نيرو
      • مسکن و راه
      • بازار
      • اقتصاد کلان
      • ارتباطات
      • کار
      • اقتصاد جهاني
      • بیمه دی
  • بین الملل
      • آمريکا
      • اروپا
      • آفريقا
      • آسيا و اقيانوسيه
      • خاورميانه
  • اجتماعی
      • شهري و رفاهي
      • بهداشت و درمان
      • زنان و جوانان
      • حوادث
      • انتظامي و قضائي
      • محيط زيست
      • گردشگري و ميراث فرهنگي
      • حمل و نقل و ترافيک
  • تحلیل آریا
    • ورزشی
        • فوتبال و فوتسال
        • کشتی و وزنه برداری
        • والیبال و بستکبال
        • ورزشهاي رزمي
        • ورزش بانوان
        • پایه ، آبی و سایر ورزش ها
    • علمی
        • فناوري اطلاعات
        • پزشکي
        • دانش
        • دانش آموزي و دانشجويي
    • فرهنگی
        • مذهبی و حوزه
        • شعر و ادب
        • کتاب
        • رسانه و مطبوعات
    • هنری
        • تئاتر و سینما
        • موسیقی
    • پادکست
      • گزارش گویا
        • استانها
            • اردبیل
            • گيلان
            • مازندران
            • گلستان
            • خراسان شمالي
            • سمنان
            • تهران
            • قزوين
            • خوزستان
            • بوشهر
            • فارس
            • هرمزگان
            • خراسان رضوي
            • خراسان جنوبي
            • سيستان و بلوچستان
            • کرمان
            • آذربايجان شرقي
            • آذربايجان غربي
            • کرمانشاه
            • ايلام
            • کردستان
            • همدان
            • لرستان
            • كهگيلويه و بوير احمد
            • زنجان
            • اصفهان
            • چهارمحال بختياري
            • يزد
            • قم
            • مرکزي
            • البرز
        • اینفوگرافی
          • همه اخبار
          اجتماعی
          آريا گزارش مي دهد ؛

          طلسم شکست؛ رضازاده انصراف داد!

          عضویت در کانال ایتا خبرگزاری آریا
          عضویت در کانال بله خبرگزاری آریا
          6 ارديبهشت 1394 - 01:41:47 ب.ظ
          • ۱۱ دقیقه زمان مطالعه
          طلسم شکست؛ رضازاده انصراف داد!
          خبرگزاري آريا- حسين رضازاده براي حضور در انتخابات رياست فدراسيون وزنه برداري از عضو شوراي شهر تهران استعفا نداد.
          به گزارش خبرنگار اجتماعي آريا، بر اساس اعلام وزارت ورزش و جوانان حسين رضا زاده براي شرکت در انتخابات فدراسيون وزنه برداري  تا امروز 6 ارديبهشت ماه فرصت داشت تا از مسئوليت‌اش در شوراي شهر تهران استعفا دهد اما در جلسه امروز شوراي شهر اين اتفاق نيافتاد و در آخرين اخبار آمده که رضا زاده رسما انصراف داده است.
          استعفاي هر عضو شوراي شهر تهران بايد در صحن شورا راي گيري شود و ساير اعضا نيز بايد با آن موافقت کنند. جلسه امروز شوراي شهر تهران آخرين فرصت براي اين راي گيري بود که رضازاده از عضويت در شوراي شهر  استعفا نداد و به اين ترتيب طبق قانون وي نمي تواند در انتخابات فدراسيون وزنه برداري شرکت کند.
          به گزارش آريا، موضوع دو شغله بودن حسين رضازاده و اصرار وزير ورزش بر انتخاب يکي از شغل ها از سوي رضازاده و اظهارات شوراي شهري ها و موضع رضازاده نقل محافل ورزشي و سياسي مدتي است که نقل محافل شده است؛ از يک سو وزير ورزش معتقد است که حضور در شوراي شهر، شغل محسوب شده و رضازاده نمي‌تواند بدون استعفا از شورا در انتخابات شرکت کند و از سوي ديگر رضازاده معتقد است که حکم شوراي حل اختلاف براي حضور در انتخابات را گرفته و از نظر قانوني، حضورش بدون استعفا از شوراي شهر، در انتخابات نيز قانوني است.رضازاده گفته که تابع قانون هستم و "فعاليت در شوراي شهر و فدراسيون منافات ندارد" ( متن کامل خبر را اينجا بخوانيد) اين فرآيند ادامه دارد و اظهارات همچنان تداوم دارد.
          حالا که طبق اعلام امور مجامع معاونت قهرماني انتخابات فدراسيون وزنه برداري در ارديبهشت ماه برگزار مي‌شود،امور مجامع معاونت قهرماني وزارت ورزش و جوانان رسما اعلام کرده که برابر مقررات استعفاي رسمي حسين رضازاده نامزد رياست انتخابات فدراسيون وزنه برداري حداکثر تا پايان وقت اداري يکشنبه ششم ارديبهشت ماه بايد به دست معاونت قهرماني برسد، در غير اين صورت اجازه شرکت در انتخابات را ندارد.
          انتقاد از برخورد دوگانه با رضازاده/مجلس و قوه قضائيه ورود کنند
          از طرفي پرويز سروري رئيس کميسيون نظارت شوراي شهر تهران مي گويد:شاهد سياست‌هاي دوگانه در برخورد با افراد هستيم که اين موضوع به مديريت‌ها لطمه جدي وارد مي‌کند و شبهه سياسي، اقدامات را افزايش مي‌دهد.متاسفانه شاهد استانداردهاي دوگانه در برخورد با افراد هستيم که اين نوع مديريت، شبهات سياسي را به شدت افزايش مي‌دهد.وقتي يک نماينده مجلس مي‌تواند در انتخابات فدراسيون شرکت کند و وزارت ورزش مانع آن نمي‌شود و در همان دوره نماينده شوراي شهر به دليل شغل محسوب کردن عضويت در شوراي شهر، از حضور در انتخابات فدراسيون منع مي‌کنند، اين دوگانگي بيشتر نمود پيدا مي‌کند. سئوال من اين است چطور عضو شوراي شهر که بايد دو بار در ماه در جلسات شورا حضور يابد و نه حق بيمه و نه حق بازنشستگي دارد، شغل محسوب مي‌شود و نمايندگي مجلس، نه؛ اين رفتارها تبعيض‌آميز است.
          سجادي:همه قوانين مجلس لازم‌الاجراست
          اما معاون ورزش قهرماني و حرفه اي وزارت ورزش و جوانان معتقد است حسين رضا زاده براي حضور در انتخابات فدراسيون وزنه برداري بايد مطابق قانون عمل کند.سيدنصرالله سجادي با تاکيد بر اين موضوع که همه در برابر قانون يکسانند اظهار کرد:اگر حسين رضازاده بخواهد در انتخابات فدراسيون وزنه برداري شرکت کند، بايد براساس قانون ، از شوراي شهر استعفا دهد .همانگونه که ‌سال‌هاي 93 و 94 برخي اعضاي شوراي شهر براي حضور در انتخابات فدراسيون‌هاي ورزشي کانديدا شدند و مطابق اساسنامه سازمان بازرسي کل کشور نتوانستند در انتخابات شرکت کنند ، رضا زاده هم اگر استعفا ندهد، نمي تواند در انتخابات شرکت کنند.
          سجادي با اشاره به اساسنامه سازمان بازرسي کل کشور تاکيد کرد:ما مجري قانون هستيم و براساس اين قانون هيچ نامزدي نمي تواند هم عضو شوراي شهر باشد، هم به عنوان رييس فدراسيون انجام وظيفه کند.

          ماجراهاي گودرزي و رضازاده
          گودرزي،وزير ورزش قبلا به تکرار اعلام کرده بود حسين رضازاده از بين کرسي شوراي شهر و فدراسيون وزنه برداري يک انتخاب بايد داشته باشد و  در مقابل چمران رئيس شوراي شهر تهران نيز مدعي شده بود که رياست فدراسيون و عضويت در شورا هيچ‌کدام شغل محسوب نمي‌شود و رضازاده منعي براي حضور همزمان در اين دو پست ندارد.
          از طرفي حسين رضازاده که انگيزه زيادي براي کسب رياست دوباره فدراسيون وزنه برداري دارد نيز ظرف چند روز گذشته مدعي شده بود که مجوز حضور در انتخابات اين فدراسيون را از شوراي حل اختلاف دريافت کرده و ديگر منعي براي حضور در انتخابات ندارد.
          مدتي قبل بنابر اعلام دبير فدراسيون وزنه‌برداري، 6 دي ماه ثبت‌نام از کانديداهاي رياست اين فدراسيون آغاز شد و به گفته مسعود قاسمي از اين روز از نامزدهاي احراز رياست فدراسيون وزنه‌برداري آغاز شد تا پس از آن درباره زمان انتخابات تصميم‌گيري شود.در اين ميان موضوع رييس فدراسيون وزنه برداري کشور يکي از بحث هاي مهم ميان دو مقام ارشد وزارت ورزش و جوانان  و شوراي شهر تهران شد که همواره با تاکيد گودرزي براي انتخاب يک از دو پست رياست فدراسيون و عضويت در شوراي شهر از سوي رضازاده مطرح مي شده و در مقابل مهدي چمران بر شغل نبودن عضويت در شوراي شهر تاکيد داشته است.
          رضازاده: براي هر دو مسووليت وقت مي گذارم
          از طرفي رييس فدراسيون وزنه برداري کشور گفته که فعاليت در شوراي اسلامي شهر و فدراسيون وزنه برداري کشور منافات ندارد و به اندازه لازم براي هر دو مسووليت وقت مي گذارم.حسين رضازاده رييس فدراسيون وزنه برداري کشور در پايان فينال ليگ وزنه برداري باشگاه هاي کشور اظهار کرد:در شوراي شهر هفته اي دو روز حضور دارم که آن هم به صورت ساعتي است و تاثيري بر روند فعاليتم در فدراسيون وزنه برداري هم ندارد.
          وي تاکيد مي کند که در پنج سالي که در فدراسيون بودم افتخارات ارزنده اي را با کمک دوستان کسب کرده ام و براي اولين بار در بزرگسالان دوبار عنوان سومي جهان را به دست آورده ايم و در المپيک لندن چهارمدال تصاحب کرديم و اکنون نيز تلاش دارم هم در فدراسيون و نيز شوراي شهر خدمتگزار مناسب باشم.

          واکنش ها به دو شغله بودن رضازاده
          چمران که چندي است رياست شوراي عالي استانها را واگذار کرده است در واکنش به موضوع استعفاي خود از شوراي شهر و موضوع رضازاده گفته که استفعاي وي شايعه است و حضور همزمان رضازاده در شورا و ورزش نيز منعي ندارد. رئيس شوراي شهر تهران با تأکيد بر اينکه همچنان به عنوان يک سرباز در شوراي عالي استان ها خدمت خواهم کرد، مي گويد:اين روزها برخي مي‌خواهند با مطرح کردن شايعاتي فضاي خدمت را آلوده کنند.
          وي همچنين با اشاره به برخي از شايعاتي که اين روزها در خصوص انتخابات شوراي عالي استان‌ها و عدم ارتباط وي با دولت‌ها و به خصوص دولت يازدهم است، گفت:نتيجه کاملاً روشن و شفاف است و مشخص است که چه تعاملاتي با وزراي گذشته و به خصوص وزراي دولت يازدهم وجود دارد.بنده با توجه به ارتباطات کاري که از گذشته داشته‌ام ارتباط خوبي را با شخص رئيس جمهور تعاملات خوبي را دارم و در شوراي عالي استان‌ها نيز اين تعامل و همکاري وجود داشته است.
          در هيچ کشوري با شخصيت‌هاي بزرگ و جهاني خود اين گونه رفتار نمي‌کنند
          اما رئيس کميسيون نظارت شوراي شهر تهران با بيان اينکه در هيچ کشوري با شخصيت‌هاي بزرگ و جهاني خود اين گونه رفتار نمي‌کنند، گفته که رضازاده شخصيت بزرگي در جوامع بين‌المللي و ورزشي است و هنوز جا دارد از تجارب اين ورزشکار بزرگ استفاده شود. مگر در تاريخ ورزش چه تعداد رضازاده ظهور و بروز پيدا مي‌کنند که اينگونه براي کشور افتخار‌آفريني کند. اين نوع برخورد با چهره‌هاي تاثيرگذار ورزشي و محروم کردن آنها از حق قانوني خود، مناسب نيست.
          سروري درخواست کرد: مجلس نسبت به اين نوع رفتارهاي وزارت ورزش و جوانان واکنش نشان دهد و از وزير در اين خصوص طرح سئوال کند.
          به گفته وي رضازاده مي‌تواند با شکايت به ديوان عدالت اداري از حق مسلم خود دفاع کرده و موضوع را از قوه قضائيه پيگيري کند. به نظر من نمايندگان مجلس و قوه قضائيه بايد پيگير حقوق اين قهرمان جهاني کشورمان باشند.

          درمورد شرايط رضازاده قانون سکوت کرده است/ حضور در شوراي شهر شغل نيست
          ‫از سوي ديگر ‫محمدعلي پورمختار‬‎ رئيس کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي‬‎ درمورد مشکلات حسين رضازاده براي حضور در انتخابات فدراسيون وزنه‌برداري مي گويد:قانون درمورد شرايط رضازاده سکوت کرده است و وقتي اينگونه باشد يعني تصدي بلامانع است.در قوانين صراحتاً تمام موضوعات آمده است؛ تصدي بيش از يک شغل جز عناويني است که ممنوعيت دارد، البته در قوانين شوراها هم برخي موارد ذکر شده است.پورمختار با بيان اينکه براي فدراسيون ها اختلاف‌ نظرها جدي است، عنوان کرد: در قانون صراحتاً مطلبي نيامده است که اين کار براي اعضاي شورا يا مجلس منع کرده باشد.رئيس کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي‬‎ گفته که شايد خلاءهاي قانوني داشته باشيم اما نبايد محدوديت ايجاد کنيم.قانون درمورد شرايط رضازاده سکوت کرده است و وقتي اينگونه باشد يعني تصدي بلامانع است.محدوديت هم استثنا است که براي محدوديت يا ممنوعيت بايد قانون وجود داشته باشد.
          وي افزود: بايد در آينده تعيين تکليف شود، اما در حال حاضر ممنوعيت صريح نداريم.با استعلام‌هايي که گرفته شده است حضور در شوراي شهر شغل محسوب نمي‌شود.البته سال گذشته هم استعلام‌هايي گرفته شد و همين نتيجه حاصل شد.

          به هر حال با توجه به اينکه رضا زاده استعفا نداده پيش بيني ها  اين است که شرکت وي در انتخابات منتفي است و اين سئوال را پيش مي آورد که آيا اين پايان رضازاده در وزنه برداري و پيروزي گودرزي خواهد بود؟ حکم هايي که رضازاده از ان دم مي زد  بي اثر بود يا فشار موثر واقع شد تا رضازاده از شورا و فدراسيون يکي را انتخاب کند و يا گفته گودرزي درست بود . هر چند رضازاده هم گفته بود تابع قانون هستم اما نکته اينجاست که آيا پايان کار قويترين مرد جهان بايد اينگونه مي بود  که در پاسخ به اين سؤال که آيا با وضعيتي که پيش آمده است مي خواهد از وزنه برداري خداحافظي کند، بگويد:خير خداحافظي نمي کنم من همچنان عضو کنفدراسيون وزنه برداري آسيا هستم اما وقتي ديگر من را نمي خواهند، چاره اي نيست.
          عضو شوراي شهر ادامه داد: نمي توانم به آراي مردم عزيز شهر تهران دهن کجي و از شوراي شهر استعفاء کنم ضمن اينکه شوراي حل اختلاف و کميسيون اصل90 نيز حضورم در انتخابات فدراسيون را تأئيد کرده بودند.
          رضازاده در مورد اينکه آيا فردا مجمع انتخاباتي مي رود يا خير، گفت: بروم چه کار کنم؟ گفته بودند بايد استعفاء بدهم که ندادم حالا با اين وضعيت به مجمع بروم که چه اتفاقي بيفتد؟
          رئيس سابق فدراسيون وزنه برداري يادآور شد: در حال حاضر سيد مهدي هاشمي دوست خوبم و مدير موفق فدراسيون تيراندازي از جمله افرادي است که در مجلس شوراي اسلامي بوده و همچنان در فدراسيون تيراندازي رياست مي کند اما حالا چرا عضويت در شورا را شغل مي دانند و حضور در مجلس را خير، بايد مسئولان جوابگو باشند.
          وي افزود: در المپيک قبلي چهار مدال آورديم و برنامه ريزي داشتيم تا در المپيک 2016 رنگ مدال ها را ارتقاء دهيم ضمن اينکه براي حضور در هيأت رئيسه فدراسيون جهاني نيز برنامه داشتند.
          رضازاده در مورد اينکه آيا از حضور در انتخابات انصراف خواهد داد ، گفت: باز هم مي گويم من خداحافظي نمي کنم اما گويا خواسته وزارت چيز ديگري است. دوست داشتم بيايم و خدمت کنم اما گويا مقدور نيست.
          رئيس سابق فدراسيون وزنه برداري با بيان اينکه کورش باقري بهترين گزينه براي رياست بعدي فدراسيون وزنه برداري است در مورد اينکه چرا وزارت علاقه اي به حضور او در فدراسيون ندارد، گفت : اين را از خودشان بپرسيد من در اين 5-6 سال سعي کردم موفق باشم و از همه کساني که من را حمايت کردند تشکر مي کنم.


          لینک کوتاه:
          کد خبر:
          کد خبرنگار:

          اخبار بیشتر
          رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق کشور طی روزهای آینده
          رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق کشور طی روزهای آینده
          بهره‌مندی 19 هزار مادر از اعتبار طرح «چشم‌روشنی» شهرداری تهران
          بهره‌مندی 19 هزار مادر از اعتبار طرح «چشم‌روشنی» شهرداری تهران
          گواهینامه این رانندگان 6 ماه ضبط می‌شود ؛ هشدار پلیس راهور
          گواهینامه این رانندگان 6 ماه ضبط می‌شود ؛ هشدار پلیس راهور
          بیماران سرطانی چه سهمی از هزینه‌های درمان تأمین اجتماعی دارند؟
          بیماران سرطانی چه سهمی از هزینه‌های درمان تأمین اجتماعی دارند؟
          از نصب نقشه‌های گردشگری تا راه‌اندازی گالری‌های هنری/ برنامه مترو برای تبدیل ایستگاه‌ها به مقصد فرهنگی
          از نصب نقشه‌های گردشگری تا راه‌اندازی گالری‌های هنری/ برنامه مترو برای تبدیل ایستگاه‌ها به مقصد فرهنگی
          هشدار زرد آلودگی هوا در تهران
          هشدار زرد آلودگی هوا در تهران
          گنجینه 400 ساله حافظ در یزد رونمایی شد؛ دیوانی نفیس با 14 مجلس مینیاتور
          گنجینه 400 ساله حافظ در یزد رونمایی شد؛ دیوانی نفیس با 14 مجلس مینیاتور
          تدوین بسته گردشگری و تفریحی تهران با محوریت خانوارها
          تدوین بسته گردشگری و تفریحی تهران با محوریت خانوارها
          طرح تورم صفر برای 10 میلیون تهرانی پیش بینی شده است/ با اصرار بر روش‌های سنتی نمی‌توان شرایط جنگی را مدیریت کرد
          طرح تورم صفر برای 10 میلیون تهرانی پیش بینی شده است/ با اصرار بر روش‌های سنتی نمی‌توان شرایط جنگی را مدیریت کرد
          • اخبار بیشتر
          • نخعی راد: دارایی‌های وزارت دفاع باید به کمک بودجه دفاعی بیاید/ نگاه دفاعی کشور باید متناسب با شرایط روز باشد
          • رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق کشور طی روزهای آینده
          • انسداد مسیرهای تجاری ایران، راهبرد شکست‌خورده آمریکا
          • جنگ نباید بهانه‌ای برای ضعف عملکرد در آموزش و پرورش باشد/ معلم باید پیش از شروع سال تحصیلی تأمین شود
          • زارعی: رسیدگی به مسائل معیشتی نیروهای مسلح ضروری است
          • بهره‌مندی ۱۹ هزار مادر از اعتبار طرح «چشم‌روشنی» شهرداری تهران
          • گواهینامه این رانندگان ۶ ماه ضبط می‌شود ؛ هشدار پلیس راهور
          • زلنسکی: روسیه آتش‌بس انرژی را نقض کرده است
          • رقابت میلی متری برترین های گلف کشور
          • ماکرون: نشانه‌ای از پایبندی روسیه به آتش‌بس انرژی مشاهده نشده است
          • سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکاست
          • اوپک پیش‌بینی رشد تقاضای جهانی نفت در ۲۰۲۶ را کاهش داد
          • دلسوزی‌ غرب برای زنان ایرانی ابزاری برای فشار سیاسی و ایجاد آشوب/ معیار دفاع از حقوق زنان، شعار نیست؛ بلکه ایستادن در برابر خشونت است
          • بیماران سرطانی چه سهمی از هزینه‌های درمان تأمین اجتماعی دارند؟
          • هشدار مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول درباره تورم و کسری بودجه
          • چرخش ترامپ در پرونده اوکراین؛ اروپا به فکر صلح بدون آمریکا افتاد
          • اتحادیه اروپا واردات خودروهای هیبریدی چین را محدود کرد
          • ایران: هنوز پاسخ آمریکا درباره تنگه هرمز را بررسی می‌کنیم
          • بشیری: حقوق کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح باید در اولویت باشد/ استفاده از ظرفیت مولدسازی برای تأمین منابع دفاعی ضروری است
          • روستاها بورسی می‌شوند؛ برنامه دولت برای ورود اقتصاد روستایی به بازار سرمایه
          • صدور حکم ابطال انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
          • ورود آمریکا به طرح جمع‌آوری سلاح‌های حماس در غزه
          • داداشی: لزوم تقویت بنیه دفاعی در استان‌های شمالی کشور
          • قائم‌پناه: تلاش دشمن برای نفوذ از مرزهای ایران ناکام ماند
          • از نصب نقشه‌های گردشگری تا راه‌اندازی گالری‌های هنری/ برنامه مترو برای تبدیل ایستگاه‌ها به مقصد فرهنگی

          برچسب ها:
          رضازاده

            خبرگزاری آریا

            «خبرگزاري آريا» يک خبرگزارى رسمي و مستقل ايرانى است با شعار «حرکت شفاف، صادقانه و حرفه اى در اطلاع رساني»

            اشتراک در:

            دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵
            گروه های خبری:
            • سیاسی
            • اقتصادی
            • بین الملل
            • اجتماعی
            • تحلیل آریا
            • ورزشی
            • علمی
            • فرهنگی
            • هنری
            • پادکست
            • گزارش گویا
            • استانها
            • اینفوگرافی
            گروه آریا:
            • مرکز مطالعات استراتژیک آریا
            • شرکت سرزمین هوشمند آریا
            • انتشارات پیشگامان اندیشه آریا
            © - Arya News Agency
            درباره ما| تماس با ما| RSS| پیوندها| جستجوی پیشرفته