• خبرگزاری آریافارسی
    • Arya News AgencyEnglish
    • وکالة آریا للأنباءالعربیه
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵
Thursday, July 23, 2026
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
      • رهبري
      • دولت
      • قوه مقننه
      • قوه قضائيه
      • احزاب و تشکل ها
      • امنيتي و دفاعي
      • انرژي هسته اي
      • نماز جمعه
      • انتخابات
      • سیاست خارجی ایران
  • اقتصادی
      • کشاورزي
      • صنعت و معدن
      • بازرگاني و اصناف
      • بانک، بيمه و بورس
      • انرژي و نيرو
      • مسکن و راه
      • بازار
      • اقتصاد کلان
      • ارتباطات
      • کار
      • اقتصاد جهاني
      • بیمه دی
  • بین الملل
      • آمريکا
      • اروپا
      • آفريقا
      • آسيا و اقيانوسيه
      • خاورميانه
  • اجتماعی
      • شهري و رفاهي
      • بهداشت و درمان
      • زنان و جوانان
      • حوادث
      • انتظامي و قضائي
      • محيط زيست
      • گردشگري و ميراث فرهنگي
      • موسسه توانبخشی ولیعصر (عج)
      • حمل و نقل و ترافيک
      • بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • ورزشی
      • فوتبال و فوتسال
      • کشتی و وزنه برداری
      • والیبال و بستکبال
      • ورزشهاي رزمي
      • ورزش بانوان
      • پایه ، آبی و سایر ورزش ها
  • علمی، فرهنگی و هنری
      • مذهبی و حوزه
      • شعر و ادب
      • کتاب
      • فناوري اطلاعات
      • پزشکي
      • نوآوري ها
      • دانش آموزي و دانشجويي
      • تئاتر و سینما
      • موسیقی
      • رسانه و مطبوعات
      • قرآن و عترت
  • تحلیل آریا
    • استانها
        • اردبیل
        • گيلان
        • مازندران
        • گلستان
        • خراسان شمالي
        • سمنان
        • تهران
        • قزوين
        • خوزستان
        • بوشهر
        • فارس
        • هرمزگان
        • خراسان رضوي
        • خراسان جنوبي
        • سيستان و بلوچستان
        • کرمان
        • آذربايجان شرقي
        • آذربايجان غربي
        • کرمانشاه
        • ايلام
        • کردستان
        • همدان
        • لرستان
        • كهگيلويه و بوير احمد
        • زنجان
        • اصفهان
        • چهارمحال بختياري
        • يزد
        • قم
        • مرکزي
        • البرز
    • پادکست
      • اینفوگرافی
        • گزارش گویا
          • همه اخبار
          ورزشی
          آريا گزارش مي دهد؛

          آغاز سنت شکني از واليبال؛زنان هم به ورزشگاه مي آيند

          عضویت در کانال ایتا خبرگزاری آریا
          26 آبان 1393 - 03:31:52 ب.ظ
          آغاز سنت شکني از واليبال؛زنان هم به ورزشگاه مي آيند
          خبرگزاري آريا- مسئله ورود بانوان به ورزشگاهها سالهاي زيادي است که در مورد آن بحث مي شود و هنوز به نتيجه اي نرسيده است.
          به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا ، در يکي از تازه ترين اقدامات فدراسيون جهاني واليبال ميزباني واليبال نوجوانان را به دليل اينکه ايران اجازه ورود زنان به ورزشگاه را نمي دهد گرفت.
          بعد ازين اتفاق فدراسيون فواليبال نيز خبري را در سايت خود به مضمون زير منتشر کرد:
          «در حالي که چندي پيش در کنگره جهاني ٢٠١٤ واليبال در ايتاليا، ميزباني مسابقات واليبال قهرماني نوجوانان جهان به ايران داده شده بود، دکتر آري گراسا با ارسال نامه اي به دکتر محمدرضا داورزني ضمن عذرخواهي و تشکر از ايران به خاطر پذيرفتن ميزباني قهرماني نوجوانان جهان، اعلام کرد که کشور آرژانتين به عنوان ميزبان اين رقابت ها (مسابقات واليبال قهرماني نوجوانان جهان) معرفي شده است.»
          داورزني نيز در گفتگويي که با رسانه ها انجام داده بود از کارشکني برخي کشورها عليه ايران و واليبال خبر داده و گفته بود: واليبال ايران آنقدر بزرگ شده که دنيا را بسيج کرده آن را بزنند. واليبال ايران برند اجتماعي بزرگي شده و به ويتريني براي نظام تبديل شده است و اين خوشايند خيلي ها نيست، کسانيکه چندين سال است بر عليه نظام کار مي کنند وقتي مي بينند يک رشته حرف دارد و توانمندي جوانان اين مرز و بوم را نشان مي دهد، دست به هر کاري مي زنند تا جلوي آن را بگيرند.

          خوشبختانه موفقيت هاي واليبال را نمي توانند سانسور کنند. وقتي ما آمريکا را شکست مي دهيم، ايتاليا را مي بريم ديگر جاي حرفي باقي نمي ماند اما برخي کشورهاي مخالف با نظام جمهوري اسلامي اين موفقيت ها را مي بينند، دست به حاشيه سازي و ايجاد مشکل براي ايران مي کنند. جهان ميليون ها دلار هزينه مي کند که شرايط ايران را بي ثبات نشان دهد اما يک رشته ورزشي مانند واليبال تمام اين نقشه ها را خراب مي کند. عملکرد واليبال ايران در جهان به گونه اي بوده که برخي دشمنان را نگران کرده و آنان از راههاي مختلف به دنبال متوقف کردن اين روند رو به رشد هستند. اتفاقاتي که در حال رخ دادن است تنها ورزشي نيست و کاملا موضوع هدايت شده است. وقتي رييس فدراسيون واليبال اتريش به دنبال محروميت ورزش ايران است، نبايد آن را يک اتفاق دانست که اميدوارم بتوانيم باتدبير اين بحران را نيز پشت سر بگذاريم. خيلي‌ها منتظر هستند که به واليبال ايران ضربه بزنند و با گره زدن مسائل غير ورزشي به ورزش درصدد هستند قدرت واليبال ايران را تضعيف کنند. در زماني که خيلي‌ها دوست ندارند واليبال ايران پيشرفت کند بايد دست به دست هم به پيشرفت واليبال ايران کمک کنيم و با تدبير و پيگيري‌ها جلوي بحران‌هايي را که مي‌خواهند به وجود آورند، بگيريم و اجازه ندهيم هيچ کارشکني به واليبال ايران ضربه بزند.
          در مورد اين مسئله مهم سعيد درخشنده مسئول کميته بين الملل فدراسيون واليبال در گفتگويي که با يکي از رسانه ها انجام داده بود گفته بود: داورزني در کنگره جهاني رايزني‌هاي زيادي انجام داد تا ميزباني مسابقات قهرماني نوجوانان جهان را بدست آورد. اين موضوع قطعي شده و قرار بود که ايران ميزبان باشد. اما به خاطر محدوديت‌هايي که وجود داشت، فدراسيون جهاني در اين تصميم تجديد نظر کرد.

          خودم احتمال مي‌دهم که موضوع محدوديت حضور بانوان در سالن‌هاي واليبال علت اصلي اين موضع باشد ولي رسما فدراسيون جهاني اين موضوع را نگفته است. البته تاکنون خود من هم نامه آري گراسا به داورزني را نديده‌ام. همه ناظران ليگ جهاني واليبال در تهران، گزارش عدم حضور و محدودي حضور بانوان را در سالن داده بودند. همين مورد تنها نقص کار ايران در ميزباني مسابقات بود. ما هيچ مشکل سخت افزاري و برنامه‌ريزي‌ها براي برگزاري مسابقات نداشتيم. من خودم احتمال مي‌دهم که گزارش‌هاي ناظران ليگ جهاني درگرفتن ميزباني مسابقان نوجوانان بي‌تاثير نباشد. بايد داورزني رايزني‌هايي را انجام دهد تا مجوز حضور بانوان به طريقي گرفته شود. ديگر فدراسيون جهاني صد در صد تصميم گرفته و ميزبان مسابقات قهرماني نوجوانان جهان آرژانتين است. حالا اميدوارم که ميزباني جام ملت‌هاي آسيا را از دست ندهيم. جام ملت‌هاي آسيا در اين دوره بسيار مهم است زيرا قهرمان آن به المپيک مي‌رود و ما درصدد هستيم تا به هر شکل ممکن ميزبان آن باشيم.
          درخشنده در پايان صحبتهايش راهکاري را در مورد حضور بانوان در ورزشگاهها مطرح کرده و گفته بود: بايد يک نشست کارشناسي در اين باره برگزار شود. فضاي سالن‌هاي واليبال محدود است و مي‌توان جايگاه ويژه‌اي براي بانوان در آن در نظر گرفت. سال گذشته هم بانواني که در سفارتخانه‌هاي خارجي مشغول هستند به سالن‌هاي واليبال رفتند و مشکلي نبود. مي‌توان با کمک نيروي انتظامي اين موارد رعايت کرد. حضور خانم‌ها به شکل صحيح براي ارتقاي واليبال و توسعه ورزش مفيد است و بايد هرچه زودتر اين موضوع مديريت شود.
          مدتي قبل نيز ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه آزادي براي تماشاي مسابقات واليبال تيم ملي کشورمان به جلسه هيات دولت نيز کشيده شده بود و دکتر حسن روحاني خواستار پيگري اين موضوع شده بودند.
          در همين مورد شهيندخت مولاوردي معاون رئيس جمهور در امور زنان گفته بود: به دستور حسن روحاني قرار شده تا گفتگوهايي با محمود گودرزي، وزير ورزش، در مورد مسئله حضور زنان در سالن مسابقات واليبال صورت بگيرد.

          خانم مولاوردي در قسمتي از مصاحبه خود گفته بود که تعاملات با وزير ورزش براي صورت گرفتن ساز و کارهايي است که هم نگراني افرادي که نگران حضور زنان در ورزشگاه هستند برطرف و به‌ ويژه خواسته نسل جوان در مسابقات بين‌المللي محقق شود.
          به نظر مي رسد حالا زمان آن رسيده است که راهکاري براي حل مشکل ورود بانوان ايراني به ورزشگاهها پيدا شود تا بانوان علاقمند به ورزش نيز بتوانند به راحتي بازيهاي تيم ملي کشورمان را در ورزشگاهها به تماشا بنشينند.
          در صورتي که راهکاري براي اين مسئله پيدا نشود ما نبايد اميدي به گرفتن ميزباني بازيهاي معتبر آسيايي و جهاني داشته باشيم.ميزباني مسابقات معتبر براي کشورمان مي تواند بسيار مثبت و سازنده باشد.و در اولين گام بهتر است که با حمايت مسئولان يک راه کار خوب و هميشگي براي حل مشکل ورود بانوان به ورزشگاهها پيدا شود تا بانوان نيز از ديدن بازي هاي غيرومردان تيم ملي محروم نشوند.
          عدم حضور بانوان در ورزشگاهها حتي توسط برخي از نمايندگان مجلس نيز مورد بحث و بررسي قرار گرفته بود.در اين ميان دکتر احمد رضا دستغيب عضو فراکسيون ورزش مجلس گفته بود: تيم ملي متعلق به همه مردم ايران است و اين همگان شامل زنان کشور هم مي‌شود. استاديوم‌ها بايد ضوابط خودشان را داشته باشند. اين مکان‌ها بايد ضابطه ‌مند شوند و اگر ضابطه‌ ها رعايت شود، منعي براي ورود به ورزشگاه نيست. ما قانوني براي جلوگيري از ورود زنان به ورزشگاه نداريم. حال اين را که چرا ‌نمي‌گذارند خانم‌ها به ‌ورزشگاه بروند، من نمي‌دانم؛ اما احتمال براي حفظ حرمت خود زنان اين کار انجام مي‌شود. بايد جايگاه‌هاي جدايي ‌براي زنان تعريف کنند و به نظر من مي‌شود از امکانات موجود شرايطي براي ورود زنان ايجاد کرد.
          بهروز نعمتي از ديگر نمايندگان مجلس نيز در اين مورد گفته بود: نظر من اين است که زيرساخت‌هاي لازم براي حضور بانوان در ورزشگاه را نداريم و اين کار تا انجام نشود امکان حضور ‌نخواهند داشت. ما يک کشور اسلامي هستيم؛ بنابراين، بايد اعتقادات اسلامي را‌ مد نظر قرار دهيم. پس تا زماني که فرهنگ‌سازي مناسب نشود، نمي‌توان بانوان را به ورزشگاه‌ها آورد و در حال حاضر اين فرهنگ وجود ندارد، بايد همه کمک کنند تا به اين نتيجه برسيم.
          نعمتي در مورد دلايل مخالفت حضور بانوان در ورزشگاهها در شرايط فعلي گفته بود: من شفاف به شما مي‌گويم شما يک بار به يکي از ورزشگاه‌هاي کشور سر بزنيد و ببينيد کساني که در آنجا هستند، از چه کلماتي استفاده مي‌کنند، آن وقت قضاوت با خود شما خواهد بود.
          شهلا مير گلو بيات نماينده ساوه نيز در اين مورد گفته بود: من زياد اطلاعي از بازي واليبال و حواشي آن ندارم و بايد سؤال كنم تا بتوانم با اطلاعات كافي حرف بزنم. اما در كل ‌خانم‌ها نيمي از جمعيت اين كشور را تشكيل مي‌دهند و بايد به درخواست‌هاي آن‌ها احترام گذاشته شود، منتها در همان چهارچوب موازين اسلامي و قانوني. آن‌ها مي‌توانند خيلي چيزهايي كه باعث نگراني مي‌شود را رعايت كنند و در ورزشگاه‌ها ‌باشند. به هر حال اين درخواست خانم‌هاست و بايد به آن احترام گذاشته شود. من هم سعي مي‌کنم در مجلس اين موضوع را پيگيري كنم.
          نيره اخوان بي‌طرف نماينده اصفهان نيز گفته بود که زنان ايران مسائل حل نشده بسياري دارند، حالا يكسري از زنان و دختران آمده‌اند و حاشيه درست کرده‌اند و دارند به كمك رسانه‌ها آن را بزرگ مي‌کنند، نبايد ما را فريب بدهد. اين‌ها را من شخصاً نماينده زنان ايران نمي‌دانم.اين مسائل هيچ اولويتي ندارد؛ نه از نظر شرعي و نه اجتماعي. اين‌هايي كه به مسابقه واليبال آمدند اصلاً در مقابل جامعه زنان ايراني عددي نيستند كه بخواهند آن‌ها را نمايندگي كنند. به نظر من مسإله راه ندادن زنان به ورزشگاه‌ها اصلاً موضوع مهمي نيست. مخصوصاً اينكه يك عده مي‌خواهند عليه نظام از اين موضوع بهره‌برداري سياسي داشته باشند.
          سارا قاسم پور دبير کارگروه دختران معاونت زنان رياست جمهوري، وزير ورزش و جوانان نيز نيز با اين ممنوعيت ايجادشده مخالف است و در مسابقه قبل به صورت سمبليک با خانواده‌‌اش حضور پيدا کرد تا نشان دهد مشکلي براي حضور بانوان در مسابقه‌ها نيست.وي در گفتگو با يکي از رسانه ها گفته بود: ما هيچ دليلي را براي اين ممانعت نمي‌پذيريم. آن‌ها مي‌گويند که زيرساخت ندارند تا امنيت بانوان را تأمين کنند، در حالي که ما اين سخن را قبول نداريم‌.
          بايد منتظر بمانيم و ببينيم بالاخره بانوان ايراني موفق به حضور در ورزشگاه ها خواهند شد يا خير؟

          لینک کوتاه:
          کد خبر:
          کد خبرنگار:

          اخبار بیشتر
          بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
          بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
          انتشار منشور راهبردی نقل‌وانتقالات باشگاه استقلال
          انتشار منشور راهبردی نقل‌وانتقالات باشگاه استقلال
          ­تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی راهی ترکیه می‌شوند
          ­تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی راهی ترکیه می‌شوند
          بازیکن سابق تراکتور از فوتبال خداحافظی کرد
          بازیکن سابق تراکتور از فوتبال خداحافظی کرد
          تیم واترپلو ایران از صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا بازماند
          تیم واترپلو ایران از صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا بازماند
          پیروزی فوتبال دختران ایران در نخستین گام
          پیروزی فوتبال دختران ایران در نخستین گام
          برنامه تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی در مسابقات جهانی آذربایجان
          برنامه تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی در مسابقات جهانی آذربایجان
          صعود دختر ایرانی به جدول حذفی کانتندر جوانان تاشکند
          صعود دختر ایرانی به جدول حذفی کانتندر جوانان تاشکند
          ­قهرمانی سپاهان در لیگ برتر تنیس روی میز
          ­قهرمانی سپاهان در لیگ برتر تنیس روی میز
          • اخبار بیشتر
          • پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
          • قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
          • برگزاری جلسه تعیین تکلیف بیمارستان صنعت نفت شیراز با حضور قادری
          • راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیا است
          • افتتاح دانشکده علوم پزشکی؛ گامی ماندگار برای ارتقای سلامت و توسعه علمی جنوب کرمان
          • واگذاری اراضی ملی جهت ساخت مسکن در سنقر و کلیایی
          • بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
          • امنیت برای همه یا هیچکس! امنیت تنگه فقط در نبود آمریکا تامین می‌شود
          • حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
          • پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
          • فولاد نوین قهرمان لیگ دسته دوم شد
          • اولویت ما بازگرداندن زندگی شرافتمندانه به مردم غزه است
          • زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
          • پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
          • ایران جنگ‌طلب نیست؛ اما مقتدرانه و تعیین‌کننده می‌ایستد
          • آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
          • لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
          • ورود ۴ هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
          • تغییر مسیر ۴ نفتکش در دریای سرخ
          • مپیم تهدید نمایندگان کنگره آمریکا علیه مالزی را محکوم کرد
          • توزیع و پخش ۱۵ تن آسفالت در محورهای حاجی‌آباد هرمزگان
          • نظارت بر جریان تسهیلات و مبارزه با رانت‌های بانکی/ هشدار به بانک‌های خصوصی، تنبیه از طریق عدم سپرده‌گذاری
          • تخصیص ۸۶ میلیون لیتر گازوئیل تکمیلی برای کشاورزان کشور
          • کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
          • تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت

          برچسب ها:
          واليبالممنوعيت ورود بانوانفدراسيون جهاني واليبال

            خبرگزاری آریا

            «خبرگزاري آريا» يک خبرگزارى رسمي و مستقل ايرانى است با شعار «حرکت شفاف، صادقانه و حرفه اى در اطلاع رساني»

            اشتراک در:

            پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵
            گروه های خبری:
            • سیاسی
            • اقتصادی
            • بین الملل
            • اجتماعی
            • ورزشی
            • علمی، فرهنگی و هنری
            • تحلیل آریا
            • استانها
            • پادکست
            • اینفوگرافی
            • گزارش گویا
            گروه آریا:
            • مرکز مطالعات استراتژیک آریا
            • شرکت سرزمین هوشمند آریا
            • انتشارات پیشگامان اندیشه آریا
            © - Arya News Agency
            درباره ما| تماس با ما| RSS| پیوندها| جستجوی پیشرفته