• خبرگزاری آریافارسی
    • Arya News AgencyEnglish
    • وکالة آریا للأنباءالعربیه
دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵
Monday, September 28, 2026
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
      • رهبري
      • دولت
      • قوه مقننه
      • قوه قضائيه
      • احزاب و تشکل ها
      • امنيتي و دفاعي
      • انرژي هسته اي
      • نماز جمعه
      • انتخابات
      • سیاست خارجی ایران
  • اقتصادی
      • کشاورزي
      • صنعت و معدن
      • بازرگاني و اصناف
      • بانک، بيمه و بورس
      • انرژي و نيرو
      • مسکن و راه
      • بازار
      • اقتصاد کلان
      • ارتباطات
      • کار
      • اقتصاد جهاني
      • بیمه دی
  • بین الملل
      • آمريکا
      • اروپا
      • آفريقا
      • آسيا و اقيانوسيه
      • خاورميانه
  • اجتماعی
      • شهري و رفاهي
      • بهداشت و درمان
      • زنان و جوانان
      • حوادث
      • انتظامي و قضائي
      • محيط زيست
      • گردشگري و ميراث فرهنگي
      • حمل و نقل و ترافيک
  • تحلیل آریا
    • ورزشی
        • فوتبال و فوتسال
        • کشتی و وزنه برداری
        • والیبال و بستکبال
        • ورزشهاي رزمي
        • ورزش بانوان
        • پایه ، آبی و سایر ورزش ها
    • علمی
        • فناوري اطلاعات
        • پزشکي
        • دانش
        • دانش آموزي و دانشجويي
    • فرهنگی
        • مذهبی و حوزه
        • شعر و ادب
        • کتاب
        • رسانه و مطبوعات
    • هنری
        • تئاتر و سینما
        • موسیقی
    • پادکست
      • گزارش گویا
        • استانها
            • اردبیل
            • گيلان
            • مازندران
            • گلستان
            • خراسان شمالي
            • سمنان
            • تهران
            • قزوين
            • خوزستان
            • بوشهر
            • فارس
            • هرمزگان
            • خراسان رضوي
            • خراسان جنوبي
            • سيستان و بلوچستان
            • کرمان
            • آذربايجان شرقي
            • آذربايجان غربي
            • کرمانشاه
            • ايلام
            • کردستان
            • همدان
            • لرستان
            • كهگيلويه و بوير احمد
            • زنجان
            • اصفهان
            • چهارمحال بختياري
            • يزد
            • قم
            • مرکزي
            • البرز
        • اینفوگرافی
          • همه اخبار
          سیاسی
          تکميلي؛

          حسن روحاني :حالا هم سانتريفيوژها مي چرخد هم چرخ زندگي مردم

          عضویت در کانال ایتا خبرگزاری آریا
          عضویت در کانال بله خبرگزاری آریا
          14 فروردين 1394 - 06:58:54 ب.ظ
          • ۷ دقیقه زمان مطالعه
          حسن روحاني :حالا هم سانتريفيوژها مي چرخد هم چرخ زندگي مردم
          خبرگزاري آريا- رييس‌جمهور امروز را روز تشکر و سپاس از ملت بزرگ ايران خواند و گفت چنين روزي در خاطره تاريخي ملت ايران خواهد ماند.
          به گزارش آريا، سيدحسن روحاني با مورد توجه قرار دادن ايام فاطميه و ولادت حضرت زهرا (س)، اظهار کرد: امروز روزي است که در خاطره تاريخي ملت ايران خواهد ماند و روزي است که از ديدگاه بنده روز تشکر و سپاس از ملت ايران قلمداد مي‌شود و مردم با ايستادگي استقامت و مقاومت خودشان گام ديگري در مسير دستيابي به اهداف بلند ملي‌شان برداشتند و من بايد از همه مردم ايران که در طول ساليان گذشته براي حراست از منافع ملي و حقوق ملي خودشان ايستادگي کردند و امروز هم همچنان مقاوم خواهند بود و در آينده نيز اين مسير را ادامه مي‌دهند، تشکر کنم.

          روحاني ادامه داد: دولت از آغاز وعده‌هايي به مردم داده بود و ما همواره به دنبال اجراي آن وعده‌ها در چارچوب خاص و منافع ملي هستيم. در اين راستا يکي از وعده‌هاي دولت اين بود که سانتريفيوژ بچرخد اما زندگي مردم هم بچرخد و چرخش سانتريفيوژها زماني براي ما ارزشمند است که چرخ اقتصاد هم در چرخش باشد و اين کار و اين هدف را امروز از ماه‌ها، هفته‌ها و روزهاي قبل نزديک‌تر مي‌بينيم.

          وي يادآور شد: دولت در 100 روز اول اولين گام‌ها را برداشت و به توافق موقت با طرف مذاکره دست يافت و از آن زمان تا امروز در تلاش بوديم تا گام دوم برداشته شود و اين گام ديشب به سرانجام رسيد و ما گام دوم را برداشتيم و حفظ حقوق هسته‌اي‌مان را که براي‌مان اهميت داشت در چارچوب موردنظر مورد توجه قرار داديم و تلاش کرديم و همه اميدها اين است که تا اوايل تيرماه گام سوم يعني توافق نهايي را برداريم و گام چهارم که گام اجراي توافقات نهايي است پس از آن برداشته شود.

          رييس‌جمهور خاطرنشان کرد: 1+5 پذيرفته است که ايران داراي غني‌سازي در خاک خود باشد و اگرچه تا ديروز مي‌گفتند ايران تهديدي براي منطقه و جهان است اما امروز همه قبول کردند که غني‌سازي در ايران براي هيچ‌کس تهديد نيست و من در اين‌جا به صراحت مي‌گويم که غني‌سازي و همه فناوري‌هاي هسته‌اي ما صرفاً براي توسعه ايران است. اين غني‌سازي و اين فناوري عليه هيچ کشوري از جمله کشورهاي منطقه و جهان نخواهد بود و امروز هم دنيا به خوبي به اين موضوع اذعان کرده است که ايران به دنبال اهداف صلح‌آميز خود است.

          وي با بيان اين‌که «در اين چارچوب اراک فعال خواهد شد» گفت: با فناوري مدرن‌تر فردو که بعضي فکر مي‌کردند بسته مي‌شود براي هميشه باز مي‌ماند. در فردو بيش از 1000 سانتريفيوژ مستقر خواهد بود و فعاليت و فناوري‌هاي ديگر هسته‌اي و فيزيکي در آن‌جا انجام خواهد شد.

          وي با بيان اين‌که «طبق اين چارچوب همه تحريم‌ها لغو خواهد شد»، گفت: همه تحريم‌ها از جمله تحريم‌هاي مالي، بانکي و اقتصادي. در همان روز اجراي توافق همه قطعنامه‌هاي عليه ايران که 6 قطعنامه است لغو مي‌شود و از روز توافق همکاري‌هاي جديد هم در بخش هسته‌اي و هم ديگر بخش‌ها با دنيا صفحه جديد خود را تجربه خواهد کرد؛ بنابراين در چارچوبي که پيش رو داريم مي‌بينيم که رويکرد اين دولت پاسخ داده است.

          رييس‌جمهور گفت: رويکرد ما اين بود که در دنياي امروز تهديد و فشار بر ديگران بي‌ارزش است و همه بايد دنبال برد- برد باشيم. يک توافقي که به نفع همه باشد. احترام متقابل، منافع مشترک و دستيابي به اهداف مشترک همه مورد توجه قرار بگيرد.

          وي افزود: برخي فکر مي‌کنند که ما يا بايد با دنيا بجنگيم يا بايد تسليم قدرت‌ها شويم، در حالي که ما معتقديم راه سومي وجود دارد و ما مي‌توانيم با دنيا همکاري داشته باشيم. البته آن‌ها مي‌گويند مذاکره در سايه فشار تحريم بود، خودشان هم مي‌دانند که اين حرف پايه‌اي ندارد و تحريم آن‌ها براي مذاکره نبود.

          وي ادامه داد: آن‌ها تحريم کردند تا ما تسليم شويم. اما وقتي ديدند که تسليم امکان‌ناپذير است و در برابر يک ملت متحد منسجم شجاع قرار دارند آن وقت گفتند تحريم براي مذاکره بوده است. ما قبل از تحريم هم با دنيا مذاکره مي‌کرديم. حين تحريم هم مذاکره مي‌کرديم. پس رويکرد دولت اين بود که اگر ديگران به ما تکريم کنند و تهديد نکنند پاسخ تکريم خود را با تکريم خواهند گرفت و امروز به اين واقعيت دست يافته‌اند که تکريم در برابر تکريم و نه تهديد و تحريم و فشار. اين موفقيت بزرگ اين رويکرد است و نشان مي‌دهد که اين رويکرد درست بوده است.

          روحاني گفت: نکته ديگر اين است که همين گامي که امروز به آن دست يافته‌ايم در سايه همدلي، همزباني و انسجام بوده است. ما در تمام مراحل قدم به قدم با ديگر مسئولين مشورت کرده‌ايم. ما همواره از رهنمودهاي مقام معظم رهبري بهره برده‌ايم و ايشان هم سخاوتمندانه ارشادات خود را در اختيار دولت و تيم مذاکره کننده قرار داده‌اند.

          وي اظهار کرد: من در اينجا لازم مي‌دانم از مقام معظم رهبري، روساي قوه مقننه و قضائيه و همه مسئوليني که در اين راستا به ما کمک کردند تا اين گام را برداريم تشکر کنم و در گام بعدي نيز ما نيازمند همکاري آن‌ها نه تنها در بحث هسته‌اي بلکه در همه مسائل کشور هستيم.

          وي با بيان اين‌که «مسير ما مسير درستي است»، افزود: امروز ملت ما به دنيا نشان داده که علي‌رغم فشارها در انتخابات 92 حضور و ايستادگي خود را نشان دادند و پس از انتخابات نيز در همه عرصه‌ها با حضور منسجم خود کاري کردند که از مسيرهاي دشوار عبور کنيم.

          رييس‌جمهور تصريح کرد: ما در مذاکرات هسته‌اي هر آن‌چه به دنيا گفته‌ايم، وعده داده يا خواهيم داد پاي قول خود ايستاده‌ايم. دنيا بداند ما اهل فريب و دورويي نيستيم و اگر وعده‌اي داده‌ايم به آن عمل خواهيم کرد منتها مشروط بر آن‌که طرف مقابل نيز به وعده‌هايي خود عمل کند.

          وي گفت: هم تا اين‌جا و هم در توافق نهايي توافق ما متوازن خواهد بود و اگر آن‌ها روزي بخواهند مسير ديگري انتخاب کنند راه انتخاب همواره پيش روي ملت ما نيز باز خواهد بود.

          وي با بيان اين‌که «مذاکرات هسته‌اي پله اول براي رسيدن به بام تعامل سازنده با جهان است»، گفت: در دنياي امروز پيشرفت و ثبات در منطقه و جهان بدون همکاري و هماهنگي امکان‌پذير نيست. ما به سوي همه کشورهايي که مي‌خواهند به ملت ايران احترام بگذارند دست دوستي را دراز مي‌کنيم. با کشورهايي که رابطه خوب داريم، رابطه صميمانه‌تر مي‌خواهيم. با کشورهايي که رابطه سرد داريم رابطه بهتر مي‌خواهيم و اگر با کشورهايي داراي تنش يا احياناً داراي خصومت هستيم پايان خصومت و تنش را مي‌خواهيم؛ چراکه بي‌ترديد همکاري و تعامل به نفع همه خواهد بود.

          روحاني با بيان اين‌که «ما بايد در همه زمينه‌ها يک گام جديد برداريم»، گفت: امروز روزي است که دولت دستش را به سوي فعالان اقتصادي و همه مردم ايران دراز مي‌کند. ما به رونق اقتصادي، اشتغال جوانان و توسعه صادرات غيرنفتي نياز داريم تا مردم شاهد بهبود در زندگي مادي و معنوي خود باشند.

          وي گفت: امروز پيام من به ملت ايران پيام تشکر و درخواست است براي همدلي بيشتر، رونق اقتصادي، روابط نزديک‌تر اجتماعي و همدلي در رقابت‌هاي سالم سياسي؛ چراکه امسال سال انتخابات خواهد بود.

          روحاني افزود: اميدواريم همه ما بتوانيم در شرايط امروز و امسال که به حول و قوه الهي بهتر از سال گذشته خواهد بود براي پيشرفت و سربلندي ملت و کشورمان بيش از پيش تلاش کنيم.

          وي گفت: من لازم مي‌دانم از همه کساني که در برداشتن اين گام تلاش کرده‌اند به ويژه وزير امور خارجه، تيم مذاکره کننده، رئيس سازمان انرژي اتمي، تيم حقوقي و همه کساني که از آغاز دولت تاکنون در اين راستا تلاش کرده‌اند از طرف خودم و ملت بزرگوار ايران تشکر کنم و اميدوارم حمايت ملت و رهبري معظم همواره پشتيبان اين مسير و راه تا موفقيت نهايي باشد.

          لینک کوتاه:
          کد خبر:
          کد خبرنگار:

          اخبار بیشتر
          محدودیت پروازهای ایران با پاسخ غیرنظامی مواجه می‌شود
          محدودیت پروازهای ایران با پاسخ غیرنظامی مواجه می‌شود
          گزارش نظارتی سال دوم برنامه هفتم به مجلس ارائه می‌شود
          گزارش نظارتی سال دوم برنامه هفتم به مجلس ارائه می‌شود
          رئیس مجلس هیچ دخالت و نظری در روند استیضاح وزیر کار نداشته است/ استیضاح میدری در موعد مقرر در صحن علنی مجلس اعلام وصول خواهد شد
          رئیس مجلس هیچ دخالت و نظری در روند استیضاح وزیر کار نداشته است/ استیضاح میدری در موعد مقرر در صحن علنی مجلس اعلام وصول خواهد شد
          حمایت قاطع ایران از ضرب‌الاجل عراق برای اخراج نظامیان آمریکایی
          حمایت قاطع ایران از ضرب‌الاجل عراق برای اخراج نظامیان آمریکایی
          عراقچی: حتی اگر جنگ آخرالزمانی شود، مقابل تجاوز می‌ایستیم
          عراقچی: حتی اگر جنگ آخرالزمانی شود، مقابل تجاوز می‌ایستیم
          یا بازار نفت احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید؛ همه ‌می‌دانند اولی درست نیست
          یا بازار نفت احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید؛ همه ‌می‌دانند اولی درست نیست
          طائب: روایت جنگ باید همپای میدان نبرد فعال باشد
          طائب: روایت جنگ باید همپای میدان نبرد فعال باشد
          دوران تحمیل اراده با تهدید و تحریم رو به پایان است
          دوران تحمیل اراده با تهدید و تحریم رو به پایان است
          بیانیه وزارت خارجه ایران به مناسبت دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله
          بیانیه وزارت خارجه ایران به مناسبت دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله
          • اخبار بیشتر
          • سنگاپور خواستار تدوین فوری مقررات جهانی هوش مصنوعی شد
          • حمله تند رهبر دموکرات‌های مجلس آمریکا به سیاست‌های ترامپ
          • سبد ۳۲۵ هزار تن محصول، امروز روی میز عرضه بورس کالا
          • تقدیر معاون اول رئیس‌جمهور از فرماندار تهران
          • ۱۲ کشته در حملات خرس‌ها در ژاپن؛ارتش وارد میدان شد ؛چرا خرس ها به مردم ژاپن حمله می کنند؟
          • پیگیری ممکان برای تکمیل روکش آسفالت محور ارومیه–سلماس
          • نشست هماهنگی احیا و توسعه صنعت ابریشم و صنوبر با حضور رحمت‌زاده / تأکید بر برگزاری همایش ملی صنوبر در صومعه‌سرا
          • درخواست ترامپ از زلنسکی در میانه حملات روسیه و اوکراین
          • انفجار در شمال اردن؛ نیروهای امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند
          • محدودیت پروازهای ایران با پاسخ غیرنظامی مواجه می‌شود
          • خانه‌ریز؛ پیوند سرمایه‌های خرد در کالبد شهر
          • همکاری دولت و مجلس برای رفع ناترازی انرژی در اولویت است
          • کمبود این مواد غذایی در سالمندان دردسر ساز می شود!
          • چهار مجوز از پنج مجوز کمیسیون ماده ۲۳ خط دوم آب شرب یزد اخذ شد
          • ترافیک سنگین در مسیر جنوب به شمال سه محور شمالی
          • تأمین ۹۳ هزار هکتار زمین برای طرح‌های مسکن در کشور
          • تکمیل چرخه آب ایلام با استفاده از پساب تصفیه‌شده در صنایع و فضای سبز
          • بهزیستی ایلام نیازمند رویکرد تخصصی در حل مسایل و موضوعات مددجویان است
          • افتتاح ۵ پروژه گردشگری ایلام در آیین افتتاح همزمان پروژه های حوزه گردشگری
          • علی رزازی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران شد
          • دفاع مقدس، روایت ماندگار عزت و همبستگی ملت ایران است
          • مهر، تجدید عهد با آینده ایران/ عدالت آموزشی،تعهد دولت چهاردهم به نسل فرداست
          • توسعه زیرساخت‌های شهری در محور دماوند همزمان با فصل بارش
          • اجرای ۴۳ کلان‌پروژه منطقه ۱۵ در شرایط جنگ
          • بررسی برنامه‌های ایمن‌سازی و مدیریت مخاطرات محیطی در کمیته HSE منطقه ۸

          برچسب ها:
          روحاني

            خبرگزاری آریا

            «خبرگزاري آريا» يک خبرگزارى رسمي و مستقل ايرانى است با شعار «حرکت شفاف، صادقانه و حرفه اى در اطلاع رساني»

            اشتراک در:

            دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵
            گروه های خبری:
            • سیاسی
            • اقتصادی
            • بین الملل
            • اجتماعی
            • تحلیل آریا
            • ورزشی
            • علمی
            • فرهنگی
            • هنری
            • پادکست
            • گزارش گویا
            • استانها
            • اینفوگرافی
            گروه آریا:
            • مرکز مطالعات استراتژیک آریا
            • شرکت سرزمین هوشمند آریا
            • انتشارات پیشگامان اندیشه آریا
            © - Arya News Agency
            درباره ما| تماس با ما| RSS| پیوندها| جستجوی پیشرفته