
خبرگزاري آريا- سفر رئيس جمهور ايران به اتريش به دلايل امنيتي لغو شد.
به گزارش سرويس سياسي خبرگزاري آريا، دفتر رئيس جمهور با انتشار بيانيه اي اعلام کرد: سفر رئيس جمهوري اسلامي ايران به اتريش، به دلايل امنيتي و به منظور انجام هماهنگي هاي بيشتر با توافق طرفين در زمان مناسب انجام خواهد شد.
قرار بود عصر ديروز آقاي روحاني در راس يک هيئت سياسي و اقتصادي سفري دو روزه را به وين آغاز کند اما اين سفر در دقايق پاياني لغو شد.
پايگاه اطلاع رساني دولت اعلام کرده است :سفر رييس جمهوري اسلامي ايران به اتريش، به دلايل امنيتي و به منظور انجام هماهنگي هاي بيشتر با توافق طرفين در زمان مناسب انجام خواهد شد.
پيش از اين اعلام شده بود که سفر حجت الاسلام و المسلمين دکتر حسن روحاني به اتريش در روزهاي يازدهم و دوازدهم فروردين ماه جاري صورت مي پذيرد. در عين حال سفر دکتر روحاني به اتريش به دلايل امنيتي و براي تامين شرايط مطلوب تر در خصوص برنامه و توافقات مورد نظر دو کشور، با هماهنگي ميزبان، در زمان مناسب انجام خواهد شد. "
يک خبرگزاري رسمي اتريش هم به نقل از منابعي در دفتر رياستجمهوري اين کشور اعلام کرده است که سفر رئيسجمهور ايران به پايتخت اتريش به دلايل امنيتي به تعويق افتاده است.
در همين حال استريد سالم هوفر افزود: هاينس فيشر رئيس جمهور اتريش از اينکه سفر رئيس جمهور ايران به تعويق افتاده است متاسف است.
شبکه تلويزيوني الميادين هم در خبري فوري گزارش داد: دفتر رياست جمهوري اتريش از به تاخير افتادن سفر آقاي روحاني، رئيس جمهوري ايران به وين به دلايل امنيتي نا مشخص خبر داد.
سخنگوي رئيس جمهور اتريش اعلام کرد سفر دکتر حسن روحاني رييس جمهور ايران به اتريش به دلايل امنيتي به تعويق افتاد.
در روزهاي اخير حملات تروريستي در بلژيک روي داد. چند بمب گذاري در فرانسه خنثي شد و تعدادي از افراد مظنون به عمليات هاي تروريستي در مناطق مختلف اروپا دستگير شدند.